Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Πλησιάζει η 25η Ιουνίου 2010 ...

Πλησιάζει η 25η Ιουνίου 2010, ημερομηνία παραλαβής των πτυχίων του Διδασκαλείου Πατρών από τους συναδέλφους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το Β΄ έτος σπουδών τους. Τέλος λοιπόν για τους συναδέλφους του Β΄ έτους. Δύο χρόνια αξέχαστα, εκφράζοντας την πληοψηφία των συναδέλφων. Η αυλαία θα κλείσει την 25η Ιουνίου και ώρα 11.00 π.μ. με την παραλαβή των πτυχίων.
Το ταξίδι κράτησε δύο χρόνια και εκτός από γνώσεις πρόσφερε νέες εμπειρίες, φιλίες, όμορφη συναναστροφή, επισκέψεις, εκδρομές, ελέυθερο χρόνο και προπαντός τη δυνατότητα να δεις πολλά πράγματα ενώ είσαι έξω από την τάξη..! Οι περισσότεροι συνάδελφοι, για να μην πω όλοι, αυτόν τον καιρό σκέφτονται το Σχολείο στο οποίο θα γυρίσουν το Σεπτέμβρη, και την τάξη που θα ήθελαν να πάρουν. Μια μικρή μειοψηφία συναδέλφων σχεδιάζει να επιμηκύνει τις σπουδές με ένα μεταπτυχιακό ή ένα διδακτορικό ! Σε όλους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ευχές για το καλύτερο !
Την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 και ώρα 11.00 π.μ. θα είμαστε όλοι στην Πρυτανεία για να παραλάβουμε το πτυχίο μας. Μη ξεχάσουμε και το Σπύρο Μαρκόπουλο ! Νιώθουμε ότι θα είναι ανάμεσά μας ! Πάντα να τον θυμόμαστε !