Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Γεύση Μαδρίτης...
Οι ημερομηνίες, που θα πραγματοποιήσει συν Θεώ το Διδασκαλείο Πάτρας το εκπαιδευτικό ταξίδι στη Μαδρίτη της Ισπανίας, είναι 24 Απριλίου 2010 ημέρα Σάββατο με 28 Απριλίου 2010 ημέρα Τετάρτη. Οι πτήσεις θα γίνουν με την αεροπορική εταιρεία IBERIA (24/04 ΑΘΗΝΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ 07.15 - 10.00 και 28/04 ΜΑΔΡΙΤΗ - ΑΘΗΝΑ 18.30 - 23.00).

Οι συνάδελφοι που θα βγάλουν νέα αστυνομική ταυτότητα πρέπει να βιαστούν, διότι θέλουμε τα στοιχεία τους εγκαίρως. Προτείνουμε στους συναδέλφους να βγάλουν και να έχουν μαζί τους την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ και την εκπαιδευτική κάρτα εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία.

Το τελικό πρόγραμμα της εκδρομής θα αναρτηθεί όταν θα έχουμε την θετική απάντηση των Σχολείων που θα επισκεφτούμε. Αυτό θα καθορίσει τις ημερομηνίες που θα υλοποιηθούν η ξενάγηση στην πόλη της Μαδρίτης καθώς και η μονοήμερη εκδρομή στο γραφικό Τολέδο.

Περιμένουμε τις δικές σας ιδέες, προτάσεις, εμπειρίες και γνώσεις ώστε να πλαισιώσουμε το πρόγραμμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε η εκδρομή μας να έχει επιτυχία !