Κυριακή, 18 Μαΐου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG-FORUM


Σιγά σιγά ο κύκλος πάει να κλείσει και είναι η ώρα να κρεμάσουμε τα «παπούτσια» του Διδασκαλείου και να επιστρέψουμε στο φυσικό μας χώρο.
Σήμερα το blog σήμερα συμπλήρωσε περισσότερες από 2.000 επισκέψεις. Δεν είναι μικρός ο αριθμός για το διάστημα που λειτούργησε, αλλά δεν πέτυχε σε μεγάλο βαθμό τους στόχους για τους οποίους δημιουργήθηκε. Το ίδιο και το forum. Ήταν όμως ένα μικρό βήμα, ένα λιθαράκι στην επικοινωνία και στην πληροφόρηση…
Με το πάτημα ενός κουμπιού που λέγεται «κατάργηση» μπορεί να γίνει ψηφιακή σκόνη και να χαθεί για πάντα στα σκουπίδια του κυβερνοχώρου, εκτός κι αν…
Εκτός κι αν σε κάποιον άρεσε αυτή η ιδέα-προσπάθεια κι έχει παρόμοια φιλοσοφία, ώστε να χρησιμοποιήσει αυτά που αφήνω ως παρακαταθήκη για το προχωρήσει ένα βήμα ακόμα κάνοντάς το θεσμό για το μέλλον.
Αν κάποιος έχει τη διάθεση να το συνεχίσει με τον τρόπο που νομίζει, με μεγάλη χαρά θα του παραδώσω τα «κλειδιά» του. Δε χρειάζονται σπουδαίες γνώσεις πληροφορικής. Οι περισσότεροι μπορούν με λίγη εξάσκηση να τα καταφέρουν. Αν χρειαστεί μπορώ να τους βοηθήσω μυώντας τους στα μυστικά του. Ούτε σπουδαίο χρόνο χρειάζεται να αφιερώνει. Χρειάστηκε κόπος και χρόνος στην αρχή. Τώρα τα πράγματα είναι απλά.
Να μη μακρηγορώ το email μου είναι gbeki68@gmail.com και είναι στη διάθεση όποιου θέλει να με ρωτήσει κάτι ή να μου προτείνει να του παραδώσω τη σκυτάλη.
Ευχαριστώ!