Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ !

Την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, μια συνάδελφος από Αθήνα διανυκτέρευσε στην Πάτρα. Με την ευκαιρία αυτή, συνάδελφοι του Β΄ έτους της Πάτρας κανόνισαν το ίδιο βράδυ έξοδο στο Μαρκάτο ! Ήταν μια πολύ ζεστή και όμορφη συνάντηση! Χαλαρώσαμε και τραγουδήσαμε με πολύ κέφι ! Η εκδρομή που σχεδιάζουμε στη Μαδρίτη μονοπώλησε το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας μας. Η συγκεκριμένη συνάδελφος από την Αθήνα είχε καταλυτική παρουσία στην όμορφη βραδιά ! Τα όμορφα λαϊκά άσματα της ορχήστρας πλαισίωσαν την όλη εξαιρετική ατμόσφαιρα. Η στιγμή που η συνάδελφος ζήτησε, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε, ήταν το κερασάκι στην τούρτα σ΄αυτή τη βραδιά ! Ταλέντο εξαιρετικό, ερμηνεία απίστευτη, άνεση καταπληκτική ! Δύσκολα θα το ξεχάσουμε...
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣΤην Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 12:15, το Διδασκαλείο Πατρών έκοψε την βασιλόπιτα. Το Α΄ & Β΄έτος μαζί με τους αξιότιμους κυρίους καθηγητές λάμπρυναν την εκδήλωση. Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Διδασκαλείου κ. Κωνσταντίνος Πόρποδας, ο οποίος ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι χρονιά με υγεία , ευτυχία και πρόοδο. Υποσχέθηκε επίσης να κάνει το καλύτερο δυνατό για ό,τι έχουμε σχεδιάσει στο Διδασκαλείο, στα πλαίσια πάντα των δυνατοτή-των που υπάρχουν. Εδώ παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 11.10 π.μ. , το Διδασκαλείο κόβει τη βασιλόπιτα στην αίθουσα Τ21 ! Στη βασιλόπιτα υπάρχει φλουρί και για το φλουρί υπάρχει και δώρο ! Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να είναι παρόντες !

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΟΙΝΟΣΧΟΛΕΙΟΤου ανταποκριτού μας
Τόπος:Ν. Κόσμος, Οινοσχολείο
Χρόνος: Παρασκευή 29/ 1/2010

Μια μεγαλειώδη βραδιά έζησαν όσοι και όσες παρευρέθηκαν στο τραπέζωμα που είχε οργανώσει
γνωστός διασκεδαστής του Διδασκαλείου. Στο κατάμεστο Οινοσχολείο λαμπρά στελέχη της σειράς του έτους 2009 έκαψαν τα πατώματα, έλιωσαν τις τακούνες(12 εκ.) στην πίστα του κέντρου. Η πολυμελής παρέα είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις όχι μόνο εκπαιδευτικού περιεχομένου, αλλά και για τρέχοντα θέματα του life style. Έκανε αίσθηση η παρουσία εκπροσώπου της περιοχής Καλαβρύτων. Ήρθε με ιδιωτικό τετρακίνητο πολυτελές μέσο, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού στους παρευρισκόμενους. Επίσης αισθητή ήταν η απουσία του εκπροσώπου του νομού Ευβοίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο απών είχε ένα ατύχημα, παρόμοιο με αυτό που είχε τεως πρωθυπουργός της χώρας με τη στρογγυλή θεά. Κρίμα γιατί είχε ετοιμαστεί υποδοχή. Περαστικά ημέτερε αδελφέ εκ της Χαλκίδος ορμώμενε.
Ακόμη στην παρέα των ..οινοδιδασκάλων προσήλθε, συνέφαγε και χόρεψε άσματα βαρεά και ασήκωτα ο έχων το γενικό πρωινό πρόσταγμα(05.25π.μ. από γκαράζ Αλίμου), τότε που οι νταλίκες με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά τριγυρνάνε στην Αθήνα...
Η εκδήλωση είχε και αποκριάτικο χρώμα όπως το μαρτυρούν οι φωτογραφίες.

Για εσάς που δεν παρευρεθήκατε έχουμε το κουίζ της βραδιάς: Ποιά είναι η ανερχόμενη αοιδός που διακρίνεται στη φωτό;
O ευρών κερδίζει από τώρα δωρεάν συμμετοχή σε έξοδο στο Χάραμα, Πάτρας.
Παράλληλα με την εκδήλωση στο Οινοσχολείο υπήρξε και ανάλογη έξοδος του έτους 2008 που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.στο μεζεδοπωλείο ΣΠΙΤΑΚΙΑ στον Κεραμικό.
Ελπίζουμε να καταφέρουμε να διοργανωσουμε και νέα συνάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα και για τα δύο έτη, καθώς και των ...φίλων.