Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Στις 4 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, δε θα γίνει το μάθημα του κ. Βεργίδη για το Β΄έτος της Γενικής Αγωγής (θα λείπει σε συνέδριο). Δε θα γίνει επίσης και το μάθημα της κ. Σπινθουράκη. Αυτό σημαίνει ότι το Β΄έτος της Γενικής Αγωγής τη συγκεκριμένη μέρα δεν έχει μαθήματα.
Είναι λοιπόν ευκαιρία για μελέτη, εργασίες, δουλίτσες ή για ένα καφεδάκι... τι λέτε ;

ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΔΡΟΜΗ

  1. Όπως οι περισσότεροι συνάδελφοι έχετε πληροφορηθεί στις 9 Νοεμβρίου 2009, ημέρα Δευτέρα, θα γίνουν οι εκλογές του Συλλόγου μας. Η ημερομηνία αυτή καθορίστηκε από το Δ.Σ. Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, να ενημερώσουν το Δ.Σ. το συντομότερο.
  2. Στα πλαίσια του μαθήματος της Περιβαλλοντικής Αγωγής το Β΄έτος θα πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή στο Κ.Π.Ε. Κλειτορίας μαζί με τον καθηγητή κ. Φραγκούλη. Η εκδρομή θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου 2009, ημέρα Δευτέρα. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδρομή θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝ...

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, δε θα γίνει το μάθημα του κ. Φραγκούλη στην αίθουσα Τ21 για τους συναδέλφους της Γενικής Αγωγής του Β΄ έτους ! Το μάθημα του κ. Ζησιμόπουλου στην αίθουσα Τ13 θα γίνει κανονικά στις 11.45 π.μ. Έτσι το πρωινό της Δευτέρας προσφέρεται για μελέτη και εργασίες... ή δουλίτσες και ψωνάκια ή λίγο περισσότερο Πάρκο Ειρήνης...